Η Μεγάλη Εβδομάδα του Βιβλίου στο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων των Συναδέλφων

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

 

Με προσφορές στα βιβλία των Εκδόσεων, μας υποδέχεται έως τις αρχές Μαΐου το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων των Συναδέλφων. Βιβλία ακόμα και με 1 ευρώ θα βρούμε στο χώρο του βιβλιοπωλείου, αλλά προσφορές βρίσκουμε και στην ιστοσελίδα τους.

 

Εικόνα
Εκδόσεις των Συναδέλφων Βιβλιοπωλείο Προσφορές

 

 

Εκδόσεις των Συναδέλφων 

Αυτοδιαχειριζόμενο εγχείρημα στο χώρο του βιβλίου που ξεκίνησε το 2009 ως μια εκδοτική πρωτοβουλία στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής και σταδιακά αυτονομούμενο και διευρυνόμενο μετεξελίχθηκε (το 2012) σε μια αυτοδιαχειριζόμενη κοινότητα για την προώθηση ενός διαφορετικού πολιτισμού και μιας άλλης σχέσης με το βιβλίο, έξω από τη στυγνή λογική της «αγοράς» και του κέρδους, έξω από τα δεσμά της εκμετάλλευσης της εργατικής δύναμης.

Ως εκ τούτου, οι Εκδόσεις των Συναδέλφων – Αυτοδιαχειριζόμενη Κοινότητα του Βιβλίου παρότι είναι τύποις μια κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση λειτουργεί αντιιεραρχικά, χωρίς διευθύνοντες και διευθυνόμενους, αποφασίζει –στο πνεύμα της συναίνεσης– συλλογικά και δεν αποσκοπεί, φυσικά, στο κέρδος και στον πλουτισμό των μελών της αλλά στον ισότιμο και αξιοπρεπή βιοπορισμό τους.

 

Εικόνα
Εκδόσεις των Συναδέλφων Βιβλιοπωλείο Προσφορές Καλλιδρομίου

Το fb κάλεσμα στην εβδομάδα προσφορών

 

Information

Που
Βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων των Συναδέλφων

Καλλιδρομίου 30, Εξάρχεια

Πότε
Από Πέμπτη 25 Απριλίου έως Σάββατο 4 Μαΐου, 2024
Καθημερινές: Από τις 10.00 έως τις 20.00 
Σάββατα: από τις 10.00 έως τις 15.00

Είσοδος ελεύθερη

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου, οι λαμαρίνες επεκτάθηκαν στην πλατεία – αν ακόμη μπορούμε να τη λέμε πλατεία- Εξαρχείων. Η ανοιχτή συνέλευση «Όχι Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων» καλεί για συγκέντρωση και πορεία, στις...

local

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter